Een grote frustratie: make-up kwijt raken

Hebben jullie dat ook wel eens?
Je grabbelt in de lade en verwacht je fijnste foundation te vinden en dan: huh? Die moest hier toch liggen? De lade gaat verder open, je haalt wat spulletjes van hun plaats, maar nee hoor… weg! Waar is dat ding?

Dit bovenstaande had ik vanochtend (nou ja, het was al meer middag toen ik me op ging maken). Ik meende me te herinneren dat mijn MAC foundation een SPF er in had zitten, dus die wilde ik gebruiken omdat mijn zusje haar verjaardag in het park en dus in de zon vierde, maar ik kon hem nergens vinden. Niet in mijn tas, niet in de lade waar ie hoort te liggen, niet in de andere lades.. Hoe kan dat nou?

Daar helemaal rechts, daar had hij moeten liggen…

Nu is het niet heel erg verbazend dat spullen kwijt raken… ik heb minstens 5 verschillende tassen die ik af en toe gebruik. Daar verdwijnt heel wat in. Dat levert ook wel weer eens hele leuke verrassingen op: oh, was daaaaar die gloss?
Ook mijn make-up tafel is niet echt geordend te noemen. Ik heb ’s ochtends meestal haast als ik mijn make-up doe en gooi dan alles gewoon maar ergens neer, wat resulteert in zulke taferelen:

En dan valt het nu nog mee hoe mijn tafel er uit ziet. Ja, echt.
Maar zo raak ik dus mijn spullen langzaam kwijt. Ik vond gisteren nog een lipgloss die ik al maanden niet meer had gezien in een tas die achter de kast was beland. Tsja.

Nu ik dit zit te typen, bedenk ik me ineens: misschien zit mijn foundation nog wel in mijn beautycase! Ik ga meteen even kijken..
Ja!!! Daar lag ie dus! Wederom, achter de kast, in mijn beautycase. En terwijl ik mijn foundation aan het zoeken was, bedacht ik me dat ik de fles CK One die ik vanmiddag heb gekocht, in de auto heb laten liggen… Zo raak je dus dingen kwijt!

Ben ik de enige bij wie het zo gaat met make-up? Is bij jou altijd alles netjes opgeruimd? Of ben je misschien net zo erg als ik….?

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s